Máme otevřeno Naše online čistírna je tu stále pro vás. Zaměstnanci v čistírně i kurýři jsou vybaveni ochrannými pomůckami. Děkujeme za vaši přízeň.

Téměř před rokem jsme otevřeli první kamennou pobočku a zavřeli tak dveře za čistírnou 5àsec

14. 06. 2022

Téměř před rokem jsme otevřeli první kamennou pobočku a zavřeli tak dveře za čistírnou 5àsec

Čistírny a prádelny mají v Čechách vybudovanou dlouholetou tradici, na kterou navazujeme i my. Svět se však neustále mění a s ním se mění i poptávka po službách a představa, jak by měla kvalitně odvedená služba vypadat. Proto jsme se rozhodli propojit online i offline svět praní a čištění oblečení.

Cleany.cz vzniklo původně jako online projekt, který na počátku stavěl na potřebě šetřit čas s praním a žehlením byznysového oblečení. Postupně jsme služby rozšířili o čištění a praní oblečení pro celou rodinu a bytový textil. Vše jste si mohli objednat online a počkat, až k vám přijede kurýr a zase vám čisté oblečení přiveze zpět. To platí až dodnes. Na služby našich kurýrů se můžete stále spolehnout.

Cleany.cz oslaví rok od založení první kamenné pobočky

Rádi svým zákazníkům jdeme naproti a šetříme jim čas. Proto, když jsme během roku 2021 došli k názoru, že vám chybí možnost osobně si do čistírny zajít, rozhodli jsme se jednat. Když se před námi objevila možnost otevřít si pobočky v obchodních centrech, neváhali jsme. A tak se stalo, že 1. srpna 2021 Cleany.cz otevřelo svou historicky první kamennou pobočku. Od té doby jich vzniklo hned několik v různých obchodních centrech po celé České republice.

Přiznáváme, že jsme naše kamenné pobočky nestavěli na zelené louce. Přebrali jsme totiž pobočky čistírny 5àsec, která se rozhodla český trh opustit.

Čistírenská společnost vznikla v roce 1968 ve Francii a postupně se rozšířila po celém světě. V České republice měla své pobočky v obchodních centrech v Praze, Brně a dalších městech. Čistírna 5àsec byla postavená na konceptu, který navrhoval služby čištění a praní dostupné pro všechny, s 5 jasnými cenovými tarify – odtud vznikl název 5àsec.

My máme se společností 5àsec společnou především rychlost dodání vyčištěných oděvů a také přehledný ceník. Za praní a čištění jednotlivých kousků vždy zaplatíte stejně, ať se jedná o jakýkoliv typ daného oblečení. Například sukně je zkrátka sukně a její čištění stojí stejně, ať je džínová nebo látková, dlouhá nebo krátká.

Stejně jako 5àsec i naše čistírny nabízí širokou škálu služeb – péči o všechny typy textilií i expertní služby jako impregnace, apretace, ale i čištění peří nebo kůže.

Čistíme a pereme ekologicky

Protože se neustále snažíme služby vylepšovat a rozvíjet, bylo naším dalším krokem vybavení našich čistíren novou technologií SoftWash Xtreme Care, která umožňuje ekologické praní a čištění oblečení i bytového textilu. Tato technologie nepoužívá k čištění chemii, máte tedy jistotu, že čištění vašeho oblečení nezatíží životní prostředí. Přesto však bude naprosto čisté, kromě toho se také nemusíte obávat alergických reakcí na prací prostředky a aviváže.

V našich pobočkách, které najdete v obchodních centrech, máte jistotu nejvyšší kvality praní, čištění i žehlení oblečení, rychlého vyřízení zakázky i profesionality ze strany obsluhy v čistírnách.

 

Sdílet

Rozvážíme i k vám?
Ověřte si adresu

Vaši adresu potřebujeme vědět už teď, abychom vám mohli zobrazit pouze nabídku týkající se vaší lokality.

Na této adrese čistíme

Pokračovat na další sortiment

Ve Vaší lokalitě bohužel nečistíme žádné produkty z této kategorie

Zadat jinou adresu

Je nám líto, ale nejčastěji čištěné na této adrese nečistíme, ale jiný sortiment ano

Pokračovat na dostupný sortiment