Máme otevřeno Naše online čistírna je tu stále pro vás. Zaměstnanci v čistírně i kurýři jsou vybaveni ochrannými pomůckami. Děkujeme za vaši přízeň.

Cleany můžete nyní navštívit i na pobočkách!

19. 10. 2021

Cleany můžete nyní navštívit i na pobočkách!

Pomalu vstupujeme no nového ročního období a cleany.cz vstupuje do off-line světa. Nově nás totiž budete moci navštívit na provozovnách, kde necháte vyčistit své oblečení, bytový textil nebo další kousky, které jste u nás zvyklí čistit on-line.

Stále více z vás si přálo mít možnost nás potkávat v provozovnách, rozhodli jsme se tedy vaše přání vyslyšet a otevřít pobočky, kde s vámi budou mluvit lidé z masa a kostí. Navíc to jsou profesionálové na slovo vzatí, takže vám dokážou poradit, co a jak vyprat nebo vyčistit.

Pobočky jsou strategicky umístěné v obchodních centrech, takže můžete oblečení do čistírny odnést cestou do práce a druhý den ho cestou z práce zase vyzvednout. To je perfektní řešení především pro ty, kteří potřebují šetřit čas a zároveň jsou tak zaneprázdnění, že nemohou čekat doma na kurýra. Oblečení na vás čisté a vyžehlené zkrátka počká na pobočce. Jen na něj nesmíte zapomenout, ale od toho jsou tu informační e-maily a zprávy.

Co všechno umíme na pobočkách vyčistit?

Vyčistíme a vypereme za vás obleky, košile, halenky, sukně, kostýmky, kalhoty, trička, svetry, zimní bundy, sportovní oblečení i společenské šaty – to vás asi nepřekvapí. Nicméně k nám můžete přinést i peřiny, bytový textil, kožené bundy a kombinézy či kusové koberce. Samozřejmostí je i žehlení či apretace a impregnace nepromokavých oděvů. Na pobočky zkrátka můžete přinést všechno, co byste jinak poslali vyčistit prostřednictvím našeho on-line formuláře.

Jak čištění proběhne?

Balík přinesete do čistírny, předáte někomu z našich kvalifikovaných odborníků a domluvíte si čas vyzvednutí. My posoudíme stav, podle materiálu vybereme způsob čištění a pustíme se do práce. To, co nebude možné vyčistit přímo na pobočce, odešleme k profíkům, kteří si se vším poradí. Až bude vše zase čisté a voňavé, dáme vám vědět a vy si věci vyzvednete tam, kde jste je nechali. Běžné kousky, jako jsou košile nebo obleky dokážeme vyčistit do 24 hodin, takže když si ušpiníte košili při obědě, přinesete ji k nám a druhý den si ji zase můžete v kanceláři pověsit do skříně.

Kde nás najdete?

V tuto chvíli, za námi můžete přijít do obchodního centra Atrium Flora, Galerie Nové Butovice a OC Letňany. Působíme v bývalých provozovnách čistíren 5àsec, které jsme přebrali. Díky tomu vám můžeme nabídnout kromě služeb kvalifikovaného personálu i profesionální vybavení, které vaše oblečení šetrně vyčistí. Samozřejmostí je i to, že stejně jako u našich partnerských čistíren, i tady používáme ekologické prací prostředky, které jsou šetrné k životnímu prostředí.
 
Čistírna v OC Flora - cleany.cz
Čistírna v OC Butovicích - cleany.cz
Čistírna v OC Letňanech

On-line čistírna a prádelna funguje i dál!

Ti z vás, kteří dávají přednost on-line čištění se však vůbec nemají čeho bát, naši kurýři k vám budou vyrážet pro špinavé prádlo i nadále. Všechno zůstává tak, jak jste zvyklí. Kamenné pobočky rozhodně nenahrazují on-line čistírnu. Naopak její služby rozšiřují. Doufáme proto, že si je oblíbíte stejně jako naše kurýry.

Aby nebylo novinek málo, prozradíme vám, že se můžete těšit ještě na jednu. Chystáme pro vás Cleany club, díky kterému budete moci získávat lákavé odměny a bonusy. Na ten si však budete muset ještě chvilku počkat.
 

Sdílet

Rozvážíme i k vám?
Ověřte si adresu

Vaši adresu potřebujeme vědět už teď, abychom vám mohli zobrazit pouze nabídku týkající se vaší lokality.

Na této adrese čistíme

Pokračovat na další sortiment

Ve Vaší lokalitě bohužel nečistíme žádné produkty z této kategorie

Zadat jinou adresu

Je nám líto, ale nejčastěji čištěné na této adrese nečistíme, ale jiný sortiment ano

Pokračovat na dostupný sortiment