Máme otevřeno Naše online čistírna je tu stále pro vás. Zaměstnanci v čistírně i kurýři jsou vybaveni ochrannými pomůckami. Děkujeme za vaši přízeň.

Jak to vypadalo v Cleany.cz v roce 2022?

03. 01. 2023

Jak to vypadalo v Cleany.cz v roce 2022?

Konec roku máme všichni tradičně spojený s bilancováním uplynulého roku. I my jsme se rozhodli se ohlédnout za rokem 2022 v našich čistírnách. Letos to byla skutečná jízda, protože je to první celý rok, kdy už nejsme jen online čistírna a prádelna. Máme kamenné pobočky, kde se za námi můžete zastavit a své oblečení a bytový textil u nás nechat osobně.

Letošní rok byl především ve znamení nových kamenných poboček, kterých už máme 5 a všechny jsou v Praze. Najdete je ve větších obchodních centrech, kde se na vás bude těšit náš vyškolený personál. Kromě otevírání kamenných poboček jsme se věnovali i jejich zařizování. Hlavním cílem bylo vybavit je ekologickými pračkami a stroji na čištění. I to se nám podařilo, a tak u nás můžete čistit a prát svoje oblečení ekologicky.

Co se letos nejvíc čistilo?

Naprostý prim hrají celkem pochopitelně košile, těch jste k nám poslali nebo přinesli téměř 8 000. V závěsu stojí saka, kterých bylo 4 180 kusů a třetí příčka patří oblekovým kalhotám s 3 557 kusy. Měli jsme tu čest postarat se o víc jak 120 svatebních šatů a 8 závojů, které potřebovaly po svatebním veselí pořádně vyčistit. Během roku 2022 jste nám také svěřili 2 664 kabátů, které jste tak zachránili před sražením i jiným poškozením.

Velmi oblíbená je naše služba – čištění koberců. Letos jsme zvládli vyčistit 945 koberců v různých velikostech. V domácnostech díky nám visí 1 168 metrů čtverečních záclon a 1 362 metrů čtverečních závěsů. V koupelnách během roku 2022 bylo připraveno k použití hned 1339 ručníků a osušek.

Naše oblíbená služba prádelní koš vám opravdu usnadňuje práci. Nemusíte oblečení třídit a jen nám ho pošlete nebo přineste do čistírny. Svědčí o tom i neuvěřitelných 5 310 kg prádla, které jste nám prostřednictvím této služby poslali.
 
Praní prádla na kg dle velikosti tašky

Kolik to může být jednotlivých kusů oblečení?

Pro představu o tom, jsme pro vás připravili malý příklad. Jedno tričko váží kolem 200 g, prostěradlo 400 g, povlak na polštář 250 g, povlak na peřinu 650 g, froté osuška 500 g, ručník 350 g, utěrka 150 g, pyžamo 400 g a džíny 600 g. To znamená, že by to mohlo být 10 620 froté osušek, 8 850 džínů či 13 275 prostěradel nebo pyžam.

Slušná práce, co říkáte? To ovšem neznamená, že bychom usnuli na vavřínech. Naopak to pro nás znamená, že se budeme snažit, aby naše služby byly ještě lepší. Abyste s námi i nadále šetřili čas, peníze i životní prostředí.
 
 

Sdílet

Rozvážíme i k vám?
Ověřte si adresu

Vaši adresu potřebujeme vědět už teď, abychom vám mohli zobrazit pouze nabídku týkající se vaší lokality.

Na této adrese čistíme

Pokračovat na další sortiment

Ve Vaší lokalitě bohužel nečistíme žádné produkty z této kategorie

Zadat jinou adresu

Je nám líto, ale nejčastěji čištěné na této adrese nečistíme, ale jiný sortiment ano

Pokračovat na dostupný sortiment