Máme otevřeno Naše online čistírna je tu stále pro vás. Zaměstnanci v čistírně i kurýři jsou vybaveni ochrannými pomůckami. Děkujeme za vaši přízeň.

Když jedna znamená víc než tři

19. 04. 2018 Alžběta Málková

Když jedna znamená víc než tři

Zeptat se na sociálních sítích: “Jak se máš?” je mnohem snazší, než pozdravit na ulici. Dát pod fotku srdíčko je rychlejší než kompliment z očí do očí. Napsat motivační komentář je jednodušší, než nasednout do auta, a pomoci kamarádům vynášet nábytek do nového bytu.

Je to ještě přátelství?

Slovo přátelství dostalo s příchodem Facebooku trochu zavádějící význam. Virtuálně máme desítky, možná stovky přátel. Na Instagramu sledujeme životy ostatních od snídaně až po noční návštěvu fastfoodu. Vždycky nás potěší srdíčko i od naprostého cizince. Když ale přijde na věc, v seznamu volaných čísel se nám opakují stále ta samá pořád a pořád dokola.
 

Rozlišujme kvalitu a kvantitu

Už ve škole nás učili nezaměňovat slova kvalita a kvantita. Jejich skutečnému významu jsme tenkrát nepřikládali takovou váhu. Možná proto, že jsme si pokládali otázky jako: Budeme toto v realitě běžného života potřebovat? Dokážu je od sebe rozlišit? Stejná nejistota, jako při postupu výpočtu kvadratické rovnice nebo určování rozdílu mezi durovými a molovými stupnicemi.
 

Objevit parťáka...

A jak to tak v životě chodí, teorie a praxe nejdou vždycky ruku v ruce. Může chvíli trvat, než objevíme dokonale padnoucí triko, na které se budeme moci spolehnout v pátek na večírku nebo ve čtvrtek na poradě. Stejně jako najít přátele, kterým můžeme říct pravdu do očí, protože nás nesoudí. A nejen to. Oni poznají i přes krátkou zprávu na Messengeru, že nabídka na naši vysněnou práci je ta tam.
 

… pro každou situaci

Každý si projde různými životními fázemi. Ať už jde o styl oblékání nebo mezilidské vztahy. Někdo se může vydat cestou extrémů, jiný zas stylem, který neurazí, ani nenadchne.
 

Moje srdcovky, co nikdy nezklamou

Osobně mám v botníku tenisky, se kterými jsem prošla už hodně měst. A nikdy mě nezklamaly! Stačí trocha péče před každou novou sezónou. Na podzim pravidelně vytahuju černý vlněný kabát. Rodiče mi ho koupili už tenkrát do tanečních. Dodnes na něj slýchám komplimenty od přátel nebo od paní v čistírně. Pak je tu oblíbená košile po tátovi. Když chci udělat dojem, vyžehlím ji a zastrčím do sukně. Neudělat to, kolemjdoucí si pomyslí, že jsem si nepřevlékla vršek pyžama!
 

Je to jednoduché. Na začátku nebo na konci dne máme všichni svých pár oblíbených kousků v šatníku nebo čísel v telefonním seznamu. Taková zrychlená volba pro život.

Sdílet

Rozvážíme i k vám?
Ověřte si adresu

Vaši adresu potřebujeme vědět už teď, abychom vám mohli zobrazit pouze nabídku týkající se vaší lokality.

Na této adrese čistíme

Pokračovat na další sortiment

Ve Vaší lokalitě bohužel nečistíme žádné produkty z této kategorie

Zadat jinou adresu

Je nám líto, ale nejčastěji čištěné na této adrese nečistíme, ale jiný sortiment ano

Pokračovat na dostupný sortiment