Máme otevřeno Naše online čistírna je tu stále pro vás. Zaměstnanci v čistírně i kurýři jsou vybaveni ochrannými pomůckami. Děkujeme za vaši přízeň.

LAVRS Market už tuto sobotu!

13. 06. 2022

LAVRS Market už tuto sobotu!

Na životním prostředí nám opravdu záleží. To je také důvod, proč se nám líbí udržitelná móda a proč jsme se rozhodli podpořit LAVRS Market. Už jste někdy slyšeli o slow fashion? Pokud vás taky tahle slow vlna chytla, tak rozhodně nemůžete chybět na LAVRS Marketu.

LAVRS Market se koná v sobotu 18. 6. 2022 v Pragovka Art District v pražských Vysočanech. Těšit se můžete na workshopy, přednášky a další program. Všechno se bude točit kolem udržitelnosti a slow fashion. Nakoupit tu budete moci oblečení z výběrových second handů nebo oblečení českých značek. S outfitem vám poradí stylistky (Irena Vokrojová, Kamila Vodochodská a Nikola Marková – Markování).

Odnesete si tak spoustu užitečných informací a poznatků o módě a designu. Na workshopech se naučíte, jak vdechnout nový život opotřebovaným věcem a naučíte se rozpoznávat materiály, které nosíte na sobě. Chybět nebude ani skvělé jídlo a hudba. Kompletní program najdete na webu pořadatele.

Ambasadorkou akce je Kamila Vodochodská, známá návrhářka, stylistka, a především módní koučka a bojovnice za udržitelnou módu. Kamila už více než 12 let dělá osvětu slow fashion, pomáhá ženám třídit jejich šatníky, hledat jejich osobní styl a vede je na cestě k zodpovědnějšímu nákupnímu chování a udržitelné módě. „Bylo by krásné moci říci, že jsme se jako společnost dostali do bodu, kdy nám bezcílné a bezbřehé nakupování a vršení hmotných, mnohdy nekvalitních, naši osobnosti neodpovídajících kousků přijde jako degradace našich životů, času, energie i peněz. Ale ono je to složitější. A i změna nákupních zlozvyků na pozitivní návyky je cesta … Hřeje mě u srdce, že mohu být ambasadorkou právě tohoto projektu. Kde srdce i mozek bije pro stejnou, smysluplnou věc, se zápalem, láskou, vášní, podporou,“ říká Kamila Vodochodská.

Sleva na čištění v Cleany.cz

Když se v sobotu vypravíte do Pragovky, čeká na vás malý dárek. Všichni účastníci LAVRS Marketu dostanou 10% slevu na čištění oblečení v našich čistírnách.

V čistírnách používáme nejnovější technologie, které nám umožňují čistit vaše oblečení ekologicky, zdravě a zároveň velmi účinně. Máte tedy jistotu, že vaše oblečení bude v těch nejlepších rukách.
 
LAVRS letáček

Sdílet

Rozvážíme i k vám?
Ověřte si adresu

Vaši adresu potřebujeme vědět už teď, abychom vám mohli zobrazit pouze nabídku týkající se vaší lokality.

Na této adrese čistíme

Pokračovat na další sortiment

Ve Vaší lokalitě bohužel nečistíme žádné produkty z této kategorie

Zadat jinou adresu

Je nám líto, ale nejčastěji čištěné na této adrese nečistíme, ale jiný sortiment ano

Pokračovat na dostupný sortiment