Máme otevřeno Naše online čistírna je tu stále pro vás. Zaměstnanci v čistírně i kurýři jsou vybaveni ochrannými pomůckami. Děkujeme za vaši přízeň.

Nově provádíme úpravy a opravy oděvů

24. 01. 2024

Nově provádíme úpravy a opravy oděvů

Snažíme se neustále zlepšovat naše služby a nejinak je tomu i v roce 2024. Rozhodli jsme se proto, že k čištění a praní oblečení a bytového textilu přidáme i krejčovské služby a drobné opravy oděvů.

Potřebujete oblečení nejen vyčistit, ale třeba přišít knoflík, opravit nebo vyměnit zip či zkrátit rukávy nebo nohavice? Žádný problém, nově teď stačí přinést oblečení na některou z našich poboček a my se o všechno postaráme.

Opravy oděvů

Oblečení nejen vyčistíme, ale i opravíme – přišijeme knoflíky, opravíme uvolněný šev, vyměníme zip, zkrátka opravíme, co si budete přát. Opravit či upravit si u nás můžete nechat i oblečení, bez toho, abyste ho nechávali čistit nebo prát.

Výměna zipů

Výměny a opravy zipů provádíme u džínů, bund, kabátů a dalších kusů oblečení ale i například u ložního prádla.

Zkracování oděvů

Nemůžete na opravu dlouho čekat nebo potřebujete zkrátit kalhoty? Zastavte se za námi v naší pobočce na Arkádách Pankrác, kde opravy a úpravy oděvů přímo provádíme.

Zatím je potřeba odnést oblečení, které potřebuje opravit na pobočku, ale brzy budete moci své oblečení a povlečení na polštáře a přikrývky posílat na opravy prostřednictvím našich kurýrů.

Sdílet

Rozvážíme i k vám?
Ověřte si adresu

Vaši adresu potřebujeme vědět už teď, abychom vám mohli zobrazit pouze nabídku týkající se vaší lokality.

Na této adrese čistíme

Pokračovat na další sortiment

Ve Vaší lokalitě bohužel nečistíme žádné produkty z této kategorie

Zadat jinou adresu

Je nám líto, ale nejčastěji čištěné na této adrese nečistíme, ale jiný sortiment ano

Pokračovat na dostupný sortiment